Termeni și condiții

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.karynia.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C. Alkaniac Urban Style S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, S.C. Alkaniac Urban Style S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga S.C. Alkaniac Urban StyleS.R.L. la nicio actiune.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
www.karynia.ro este administrat de S.C. Alkaniac Urban Style SRL cu sediul in Slatina, str. Tunari, nr.43A,  inregistrata la Registrul Comertului cu nr  J28/848/2018, CUI 39962566.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii si de a stabili plata online ca unica modalitate de plata, in cazul clientilor care plaseaza comanda si au in istoricul activitatii lor pe www.karynia.ro livrari refuzate.

S.C. Alkaniac Urban Style S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.karynia.ro si S.C. Alkaniac Urban Style S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. www.karynia.ro si S.C. Alkaniac Urban Style S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.karynia.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.karynia.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la contact@karynia.ro .

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, utilizatorii website-ului www.karynia.ro au urmatoarele drepturi :

 1. Dreptul la informare (art.12)
 2. Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
 3. Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:
  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
  • transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
  • notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
 4. Dreptul la opozitie (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
 5. Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate.
 6. Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

S.C. Alkaniac Urban Style S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Pret si modalitati de plata

Preturile prezentate includ TVA (19%).Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga, cand este cazul, si costurile de livrare.Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, fara nici un preaviz sau notificare in prealabil.

Plata se poate face:

Conditii de retur

Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau spalare si trebuie sa aiba toate etichetele atasate. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem coletul.
– Completati formularul de retur si puneti-l in cutie alaturi de produsul/produsele pe care doriti sa le returnati. Va rugam sa nu uitati sa atasati formularul. Fara acesta nu vom putea procesa returul dvs.
– Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.

Optiuni de returnare:
– Prin completarea FORMULARULUI DE RETUR si adaugarea acestuia in coletul cu produsul returnat.  In cazul in care nu dispuneti de o imprimanta, salvati formularul de retur pe calculator, completati campurile necesare, salvati apoi cu datele inserate si expediati-l pe adresa contact@karynia.ro. Trimiterea formularului de retur pe email se face inaintea trimiterii coletului cu produsul returnat.
– Prin completarea unei cereri de retur direct in Cont Client. Pentru a incepe procedura de retur va rugam sa intrati in Contul meu, in Istoric retururi, sa alegeti numarul comenzii din care face parte produsul pe care doriti sa il returnati si sa completati formularul de retur.

Returnati coletul:

Adresa la care se trimite coletul retur este: Alkaniac Urban Style SRL, Str. Tunari nr.43A, Slatina, Olt, C.P. 230043.  Tel: 0728930830
Dupa primirea coletului si verificarea produselor, vom trimite produsul dorit sau vom initia rambursarea contravalorii produsului achizitionat ( nu si taxa de transport) in contul bancar specificat pe formularul de retur, in termen de maxim 7 zile calendaristice.

Taxele de curierat nu se ramburseaza. Daca ati beneficiat de transport gratuit si doriti rambursarea banilor, veti primi doar contravaloarea produselor comandate, nu si taxa de transport in cuantum fix de 20 lei.

La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat.

Retururile se pot efectua prin Posta Romana – serviciul Prioripost sau prin intermediul firmelor de curierat rapid.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa contact@karynia.ro pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea produsului defect cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de SC Alkaniac Urban Style SRL.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.karynia.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea  S.C. Alkaniac Urban Style SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.karynia.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.karynia.ro, netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către SC Alkaniac Urban Style SRL la contact@karynia.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online KARYNIA, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.