Povestea Karynia

Brandul Karynia este modelat pe experiența de peste 45 de ani a unui antreprenor internațional în domeniul modei. Lucrând pe axa Londra, UK – Melbourne, Australia – România, cu și pentru branduri cunoscute, precum H&M, Zara, River Island, TopShop și multe altele, creatorul Karynia cucerește piața din România. Lucrând aici de peste 25 de ani, el înțelege să pună mereu clientul pe primul loc și să livreze cea mai bună calitate, la cele mai bune prețuri. Toată această experiență îți stă acum la dispoziție în mod direct, prin magazinul online Karynia, o alternativă de cumpărături modernă și accesibilă.

De acum găsești în Karynia destinația perfectă de shopping pentru produse fashionable, dar cu costuri prietenoase, însoțite de cele mai bune servicii. Echipa dedicată este alături de tine la fiecare pas, cu idei și sfaturi, formând astfel o comunitate strânsă.

Karynia e cutia cu inspirație și outfit-uri minunate și e la doar un click distanță. Descoperă alături de noi universul hainelor pe care îți vei dori să le porți zi de zi – piesele care te vor ajuta să fii tu, efervescentă, frumoasă și veselă. Poartă-ți povestea cu mândrie și înnoiește-ți garderoba cu item-uri fashionable & accesibile atunci când ai cu adevărat nevoie de ceva, dar mai ales în momentele tale de răsfăț.