Livrare

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul Romaniei in termen de maxim 7 zile lucratoare de la data primirii comenzii. In cazul in care exista solicitari speciale de ajustari sau modificari la modelul comandat, proceduri care necesita timp suplimentar pentru productie, termenul poate depasi 7 zile lucratoare de la data preluarii comenzii.

In cazuri exceptionale, in care produsele nu se afla pe stoc, veti fi contactat telefonic de un agent al firmei noastre.

In perioada Sarbatorilor legale si a reducerilor exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile, insa facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi sa nu afecteze termenul standard.

Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi. In cazul in care comanda poate suferi intazieri de livrare, cumparatorul va fi anuntat prin e-mail la adresa mentionata in comanda.

Expedierea standard a produselor se face prin curierat rapid la adresa mentionata, acasa sau la serviciu, niciodata la o casuta postala. Pe parcursul procesului de cumparare, poti indica o adresa de livrare diferita fata de cea introdusa cand te-ai inregistrat.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre clientul destinatar, cost ce se regaseste in valoarea totala de plata de pe factura, acesta fiind in cuantum de 20 lei, indiferent de cantitatea de produse achizitionate.  Pentru localitati aflate intre 20-50 km distanta de punctele de colectare si livrare ale curierului,  se percepe o taxa suplimentara de 25 lei.

Costul transportului de retur este suportat de catre client .

Plata se poate efectua ramburs, cu card pe site sau prin transfer bancar.