Forumular de retur

CONDITII DE RETUR

  • Puteti returna produsele comandate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului.
  • Asigurati-va ca produsele sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa reprezinte urme de purtare sau spalare si trebuie sa aiba toate etichetele atasate. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem coletul cu plata transportului la dvs.
  • Completati acest formular de retur si puneti-l in cutie, alaturi de produsul/produsele pe care doriti sa le returnati. Va rugam sa nu uitati sa atasati acest formular. Fara acesta nu vom putea procesa returul dvs.
  • Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.

CUM SE PROCEDEAZA

Returnati coletul prin orice firma de curierat doriti .

In situatia in care produsele care urmeaza a fi returnate prezinta defecte sau a fost livrata o alta marime decat cea comandata, returul este gratuit.

In cazul in care se doreste inlocuirea sau returnarea produsului din alte cauze, independente de vanzator, contravaloarea returului intra in sarcina cumparatorului.

ADRESA DE LIVRARE: SC ALKANIAC URBAN STYLE SRL, Strada Tunari nr.43A, Slatina, Judetul Olt.

Dupa primirea coletului si verificarea produselor, vom intia rambursarea contravalorii acestora in contul bancar specificat mai jos, in termen de maximum 7 zile lucratoare.

FORMULAR DE RETUR

    INFORMATII CLIENT

    INFORMATII COMANDA

    INFORMATII RAMBURSARE BANI