Cum sa alegi culoarea perfecta pentru rochia de seara

iulie 04. 2018
749
0

Ai un eveniment important si trebuie sa arati ca si scoasa din cutie?

Alegerea unei rochii de seara poate deveni coplesitoare. In functie de rochie va trebui sa iti achizitionezi pantofii, geanta si sa iti realizezi machiajul.

Cum rochia este principala piesa forta a vestimentatiei de seara, alegerea ei o poti face mai usoara daca te hotarasti la culoare. Plecand de la culoarea rochiei de seara, lantul alegerilor va deveni mai usor.

Daca stii deja cu ce culori iti sta cel mai bine, ce culori dau bine cu tenul, parul si forma corpului tau, atunci, o inca jumatate de pas l-ai facut deja.

Hai sa vedem ce culoare te avantajeaza!

Combinatia dintre culoarea tenului, a ochilor si a parului tau natural va determina ce culoare sa alegi rochia de seara. Acest proces pare greoi insa, o data definit, iti va salva zeci de ore.

Subtonul pielii il vei putea determina inchizand pumnul si uitandu-te la vene. Daca venele au culoare verde sau galben atunci, subtonul pielii tale este unul cald. In acest caz, rochia de seara pe care ar trebui sa ti-o alegi este in tonuri de maron, verde inchis si auriu. Daca venele sunt albastre sau violet atunci subtonul este unul rece si vei arata formidabil in gri, albastru si argintiu.

Determina daca esti o tipa “dark” sau “light”.

Dupa ce te ghidezi? Dupa culoarea parului tau natural. Nu cel vopsit!

Daca ai subtonul pielii rece si parul inchis la culoare, fara a avea reflexe de rosu, atunci esti “Dark”. In acest caz iti sta bine in culori stralucitoare dar si in turquaz si indigo. Nuantele gen piersiciu, roz sau nude, nu te avantajeaza.

Daca subtonul pielii este rece si parul il ai blond sau saten deschis fara reflexe rosacte, atunci, vei arata foarte bine in culorile pale, bleau si lila.

Daca ai subtonul pielii cald si esti satena si cu reflexe rosiatice, sau ai parul rosu inchis, vei arata excelent in auriu, masliniu si ruginiu.

Pentru par blond deschis sau rosu intens si cu un subton al pielii cald, rochia de seara ar trebui sa ti-o alegi in culoarea roz pal sau ivory dar si negru sau bleaumarin.

Culoarea ochilor poate fi de asemnea un element definitoriu in ceea ce priveste alegerea rochiei de seara.

Doamnele cu ochii verzi sau albastri, vor arata foarte bine daca vor alege o rochie de seara colorata.

In afara de trasaturile fizice, ia in calcul faptul ca nu toate culorile se potrivesc unui eveniment special serbat seara. De exemplu o rochie mini de culoare verde-neon nu este recomandata. Culorile inchise tind sa devina standard pentru aceste evenimente. Incearca totusi sa iesi din tipar!

 

 

 

«
»

LASĂ UN COMENTARIU

*
*