4 Culori pe care le poti asorta unei rochii bleuamarin.

august 01. 2018
2015
0

Bleaumarinul sau Navy, este un albastru foarte inchis. In general, aceasta culoare se poarta in tinutele clasice sau office insa, poti alege aceasta culoare si pentru o rochie de seara.

Iata cu ce alta culoare ai putea sa imperechezi bleaumarinul pentru a arata incredibil!

  1. Galben (Taxi) – aceasta nuanta insorita vine in contrast cu nuanta inchisa a albastrului marin. Iti va accentua si lumina trasaturile fetei si te vei simti categoric mult mai fresh!

De exemplu, la aceasta rochie bleaumarin de zi, adauga un sacou galben pentru diminetile racoroase si inacalta o pereche de pantofi nude pentru a balansa si mai bine cromatica.

2. Alb – Aceasta non-culoare ce intotdeauna denota curatenie si puritate ramane printre favorite. O poti purta fie intr-un trench modern, fie intr-o pereche de sandale  elegante. O rochie de seara navy, iti va veni de minune daca la ea vei purta o pereche de sandale cu toc albe si vei asorta si o geanta tot alba.

3. Lila – aceasta varaianta deschisa de mov, va imbalnzi intunecimea bleaumarinului. Alatura unei rochii albastru inchis din dantela o esarfa lila sau o pereche de stiletto in aceeasi nuanta.

 

4. Verde. Da, verdele se combina foarte bine cu bleaumarinul, cu conditia sa fie mai deschis, asa cum este Kelly Green. Daca optezi sa te imbraci intr-o rochie navy, nu vei gresi daca vei purta accesorii verzi sau daca pe deasupra vei avea un pardesiu sau o jacheta verde.

 

«

LASĂ UN COMENTARIU

*
*